Hírek Itthon

PUZSÉR NEM TESZ LE A FŐPOLGÁRMESTERSÉGRŐL

Puzsér Róbert a Hír TV-nek hétfőn úgy nyilatkozott, hogy biztosan elindul a főpolgármesterségért.

A tv honlapján megjelent információ szerint a független főpolgármester-jelölt úgy vélekedett: azért osztotta fel egymás között a négy baloldali párt Budapestet, mert továbbra is a Fideszt akarják hatalmon tartani és önmagukat ellenzékben.
“Nem akarnak osztozni az ellenzéken és nem akarják leváltani a Fideszt. A Fidesz maradjon hatalmon, az MSZP és a DK meg ellenzékben. Ők az ellenzéki pole-pozícióért hajtanak, ezért szalámizzák le a centrumot” – fogalmazott.
A Momentum – szerinte – ugyanazért csatlakozott a régi ellenzéki pártokhoz, amiért 1994-ben az SZDSZ vagy 2013-ban az Együtt és a Párbeszéd: “a júdáspénzért, a pozíciókért, a polgármesteri helyekért, a felügyelőbizottsági helyekért”.
Az előválasztás Puzsér Róbert szerint akkor jöhet létre júniusban, ha Karácsony Gergely kiad egy nyilatkozatot arról, hogy összellenzéki együttműködés lesz nem csak a fővárosban, hanem a kerületekben is a Jobbikkal és az LMP-vel együtt.
Leszögezte: abban az esetben, ha létrejönne az összellenzéki együttműködés minden kerületben, akkor nyitott lenne az előválasztásra. Szerinte, nem lehet kihagyni a Jobbikot – írta a Hír TV a honlapján.

 

MTI

Related posts

700 ÉVES ROBBANÓSZERKEZETET TALÁLTAK KÍNÁBAN

celebadmin

ÚJRA SZÓL A MAMA KÉRLEK

celebadmin

GAL GADOT IS DÍJÁTADÓ AZ IDEI OSCAR-GÁLÁN

celebadmin

Leave a Comment