Hírek Programok Zene

AZ ALTER BRIDGE VISSZATÉR BUDAPESTRE

 Három év után ismét Alter Bridge-koncert lesz Budapesten. A floridai metál-hard rock csapat július 1-jén a Barba Negra Trackben lép fel.

A kiemelkedő hangszeres és énektudást felmutató zenekar 2004-es színre lépése óta több mint másfél millió lemezt adott el világszerte, dalaik letöltése eléri a százmilliós számot – közölte a szervező Live Nation szerdán az MTI-vel.
Az Alter Bridge-ben Myles Kennedy énekel és gitározik, Mark Tremonti gitározik és énekel, Brian Marshall játszik basszusgitáron és Scott Phillips dobol. Első lemezük, a 2004-ben kijött One Day Remains rögtön felkúszott az amerikai albumlista első öt helyezettje közé, az album a kritikusok és a rajongók tetszését egyaránt elnyerte.
A folytatás a 2007-ben kijött Blackbird című album volt, amelyet az AB III    (2010), a Fortress (2013), a The Last Hero (2016), majd tavaly a Walk the Sky követett. Az Alter Bridge folyamatosan koncertezett, és minden jelentős rock és metál fesztiválon fellépett az elmúlt másfél évtizedben.
“Kis zenekarként indultunk, amely sok kemény akadállyal találta magát szemben. Küzdöttünk és küzdöttünk, hihetetlen, hogy eljutottunk a jelenlegi szintre” – idézte a szervezők közleménye Mark Tremontit.
A csapat 2017 októberében már játszott Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában.

 

MTI

Related posts

PUZSÉR NEM TESZ LE A FŐPOLGÁRMESTERSÉGRŐL

celebadmin

BIDEN NYERTE AZ ELNÖKVÁLASZTÁST

celebadmin

BRYAN ADAMS KONCERT A HŐSÖK TERÉN

celebadmin

Leave a Comment