Hírek Programok Zene

ÚJ FESZTIVÁL DEBÜTÁL BUDAPESTEN

Új fesztivál debütál Budapesten. A Bikers’ Weekendet szeptember 17-től 19-ig rendezik meg a Vasúttörténeti Parkban, fellép az Omega, az Edda Művek, a Mobilmánia, a programok sorában lesz motorépítő bajnokság és szépségverseny is.

A zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod építő bajnokság (EMAT), amelyen mintegy ötven épített motor és autó lesz megcsodálható, a Pannóniáktól a Harley-Davidsonokig – közölték a szervezők az MTI-vel.
A rendezvény első napján, szeptember 17-én ad koncertet az Edda Művek, amely 46 éve létezik és 230 dal van a háta mögött. Az egykori P. Mobil-tagokból alakult, Fonogram-díjas Mobilmánia szeptember 18-án este lép fel a Bikers’ Weekend Budapesten, a zárónapon pedig az Omega játszik. Az 1962 óta aktív formáció a Best of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba.
A helyszínből fakadóan számos érdekes látnivaló és program fogja várni az érdeklődőket, lesz hajtányozás, kisvasutozás, játékok kicsiknek és nagyoknak.

MTI

Related posts

CHANNING TATUM BECSAJOZOTT

celebadmin

KÓRHÁZBA KERÜLT GERARD BUTLER

celebadmin

SPIELRBERG NÉLKÜL FOLYTATJA KALANDJAIT INDIANA JONES

celebadmin

Leave a Comment