Hírek Programok Zene

PALVIN BARBIT VÁLASZTOTTA AZ MTV

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A könnyűzenei élet egyik legrangosabb eseménye, az MTV EMA idén Magyarországról jelentkezik – áll az MTI-nek szombaton elküldött közleményben. Szentkirályi Alexandra tudatta azt is, hogy a november 8-i esemény során Magyarország különleges helyszíneit láthatják majd világszerte, Palvin Barbara vezetésével. A nézők egy virtuális utazáson vehetnek részt, felfedezhetik Budapestet és több magyarországi ikonikus helyszínt, továbbá a műsor kulisszái mögé is betekinthetnek, részesei lehetnek az egyedülálló shownak – fűzte hozzá.
Palvin Barbara a show-ról egyebek között azt mondta, hogy “ez egy hatalmas lehetőség az országnak”.
A több világsztárt is felvonultató nemzetközi esemény további szereplőiről, magyarországi helyszíneiről később adnak tájékoztatást – ismertetik a közleményben.
Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek – jegyzik meg a közleményben.
Kiemelik: a showhoz kapcsolódó összes televíziós, online megjelenésben Budapest és Magyarország emblematikus helyszínei központi helyet kapnak majd, amelyek egymilliárd nézőhöz jutnak el. A show által az egész világ figyelmét fel tudják hívni arra, hogy Magyarország a régió legjobb úti célja – hangsúlyozzák.

 

MTI

Related posts

ÚJRA FORGAT SOPHIA LOREN

celebadmin

MCCARTNEY ÚJ ALBUMA A KORONAVÍRUS ÁRNYÉKÁBÓL

celebadmin

ÚJABB HARMINC FELLÉPŐ AZ IDEI SZIGETRŐL

celebadmin

2 hozzászólás

Leave a Comment