Hírek Itthon

HIGHLIGHTS OF HUNGARY

A Highlights of Hungary nagykövetei idén hetedik alkalommal gyűjtötték össze a kiemelkedő hazai teljesítményeket. A jelöltek között civil és állami szervezetek, üzleti vállalkozások, valamint a kultúra és a sport képviselői is szerepelnek.

A kezdeményezés nagykövetei idén nemcsak Magyarország határain belül, hanem az egész Kárpát-medencében keresték az elismerésre méltó történeteket.
A Highlights of Hungary szerdai közleménye szerint ezúttal ötvenöt jelölt került fel a listára, közöttük helyet kapott a tavaly megújult óföldeáki erődtemplom, a Réel Chocolate nevű zentai csokimanufaktúra és a járványhelyzet alatt rendkívüli teljesítményt nyújtó Országos Mentőszolgálat is.
A jelöltek listáját idén Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó, Mádai Vivien műsorvezető, Törőcsik Franciska színésznő, Farkas Richárd séf, Marsalkó Dávid előadóművész, Martinkó József újságíró, Miki357 kliprendező, Takács Ákos marketingszakember, Trellay Levente galériaalapító, valamint a PET Kupa nonprofit szervezet állította össze.
A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a kiemelkedő magyar kreatív teljesítményeket. “Célunk, hogy a kiválóság, a hazaszeretet és a cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a leginspirálóbb történeteket, valamint közösséget szervezzünk azok alkotói és alakítói köré” – olvasható a szervezet honlapján.
A teljes jelöltlista a https://highlightsofhungary.hu/private/jeloltek-2020 linken érhető el.

MTI

Related posts

MEGVAN A BOCUSE D’OR NYERTESE

celebadmin

ÚJ SOROZATOT KÉSZÍT A TRÓNOK HARCA RENDEZŐJE

celebadmin

VILÁGSZTÁROK RELIKVIÁI IS HARCBA SZÁLLNAK A KORONVÍRUS ELLENI

celebadmin

Leave a Comment