Filmek Hírek

TÍZ ÚJ EURÓPAI PRODUKCIÓT KÉSZÍT A DISNEY PLUS

Tíz új, Európában készülő produkciót jelentett be a Disney Puls streamingszolgáltató – számolt be róla a deadline.com hollywoodi hírportál kedden.

A Disney decemberben már közölte, hogy a Disney Plus streamingszolgáltatásának 50 nemzetközi projektje kapott zöld utat 2024-ig. Már 95 millió előfizetőjük van 58 szolgáltatási területen. A Disney 16 milliárd dollárt (4703 milliárd forintot) akar új tartalmak előállítására költeni a következő három évben.
A hétfői bejelentés az első francia, olasz, német és holland produkciókról szólt.
Az európai produkciók között vannak drámák, vígjátékok és dokumentumfilmek is. A Disney Plus elsősorban családbarát tartalmakat rendel. A hozzá kapcsolódó nemzetközi brand, a Star pedig inkább a felnőtteknek szóló tartalmakat szállítja.
A Star szolgáltatása február 23-án indul globálisan a Disney Plus keretében. A tíz bejelentett produkcióból nyolc szerepel majd a Star kínálatában.
A készülő sorozatok között láthatják majd a nézők a holland Feyenoord futballklubot bemutató dokumentumfilm-sorozatot.
Franciaországban készül a Parallels című hatrészes fantázia-kaland-sorozat, ami négy kamasz fenekestül felfordult életét mutatja be, miután párhuzamos dimenziókba röpíti őket egy rejtélyes esemény.
A négyrészes Oussekine valós eseményt dolgoz fel: egy fiatal diák, Malik Oussekine 1986-ban bekövetkezett tragikus halálát, amely nagy hullámokat vert a francia társadalomban is.
A Weekend Family című nyolcrészes vígjátéksorozat egy mozaikcsalád életének krónikája, amelynek tagjai hévégente találkoznak, a menetrendet azonban felborítja, mikor az apának új partnere lesz.
A Soprano: Sing or Die című dokumentumfilm pedig hat részben a francia rapper, dalszerző, Soprano felkészülését mutatja be a 2022-es turnéra.
Olaszországban a The Good Mothers című hatrészes dráma készül, amely megtörtént események alapján a calabriai maffia ellen küzdő nőkről szól. A The Ignorant Angels című nyolcrészes romantikus drámasorozat Ferzan Özpetek Tudatlan tündérek című filmjét folytatja. A Boris harmadik évada pedig a kis költségvetésű orvosi drámasorozatok kulisszái mögé vezet.
Németországban készül a Sam – A Saxon című nyolcrészes sorozat Samuel Meffire, az első afrikai származású kelet-német rendőr sztorijáról. És a németek gyártják a Star programja számára a Sultan City című fekete komédiát is egy német-török család matriarchájáról, aki hitelen az alvilág főnökévé válik és rájön, hogy neki és lányának is jó érzéke van az üzlethez.

MTI

Related posts

OROSZ LÉGITÁRSASÁG TULAJDONOSA SZENVEDETT REPÜLŐGÉPSZERENCSÉTLENSÉGET

celebadmin

ELHUNYT JAMES REDFORD, ROBERT REDFORD FIA

celebadmin

MONDJUK MENNYIT KASZÁLT MARIAH CAREY IDÉN A KARÁCSONNYAL

celebadmin

1 comment

Leave a Comment