Hírek Programok Zene

KÉT ÉV UTÁN TÉRT VISSZA A CAMPUS FESZTIVÁL

Négy nap alatt több mint 87 ezren látogattak el a debreceni Nagyerdőbe a 13. Campus Fesztiválra – közölte vasárnap Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató.

“Alapvetően elégedettek lehetünk, az idei év nem a rekorddöntögetésről szólt. Két év után végre szervezhettünk fesztivált, ez a látogatói szám azért is nagy dolog, mert a lakosság 40 százaléka még nem beoltott, a fesztiválra pedig csakis védettségi igazolvánnyal lehetett belépni” – fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Hozzátette: a járványügyi korlátozó intézkedések feloldása után 60 nap maradt a szervezésre. Ez a helyzet nem tette lehetővé, hogy külföldi előadókat is lekössenek, de a közönségnek így sem lehetett hiányérzete: több mint 200 színpadi programból és legalább ugyanennyi egyéb aktivitásból válogathattak a négy nap alatt.
Jövőre már ismét terveznek nemzetközi produkciókat – fűzte hozzá a fesztiváligazgató.
A fesztivál záróközleménye szerint a legtöbben Majka és Curtis koncertjére voltak kíváncsiak, nézőszámban pedig a pénteki nap volt a csúcspont.
“Jó érzés volt látni, hogy milyen euforikus hangulatba kerültek a zenészek attól, hogy két év után Debrecenben kaphatták meg az első igazán nagy fesztiválos élményüket. Az idei Campus egy olyan találkozási pont volt, ahol együtt lehetett végre a közönség a kedvenc előadóival, azt, hogy ez végre létrejöhetett, egyfajta ünnepként éltük meg” – hangsúlyozta a fesztiváligazgató.
A következő Campus Fesztivált 2022. július 20-24. között rendezik meg.

MTI

Related posts

PALYA BE ISMÉT ALKOT

celebadmin

ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZETT HARCSA VERONIKA

celebadmin

MÁR FOROG AZ UNOKA

celebadmin

Leave a Comment