Egyéb Hírek Sport

PUSKÁS-DÍJASOK AZ ALZHEIMER-KÓL ELLEN

Megalapították a FIFA Puskás-díjasok Klubját, melynek fő célja Puskás Ferenc emlékének ápolása és az Alzheimer-kór elleni küzdelem.

Ezt Szöllősi György, a Puskás-ügyek nagykövete, a Nemzeti Sport főszerkesztője videóüzenetben jelentette be a dubaji világkiállítás magyar pavilonjában rendezett Puskás-napon, melyet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyitott meg. Az eseményen a szervező Expo 2020 Magyarország közleménye szerint levetítették hat Puskás-díjas, köztük a koreai Szon Hung Min (Tottenham), a francia Olivier Giroud (AC Milan) és a már visszavonult török Hamit Altintop videóüzenetét, valamint Arsene Wengernek, a FIFA szakmai igazgatójának támogató nyilatkozatát is.
Az esemény fővédnöke Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, a FIFA alelnöke volt.
A Év góljáért 2009 óta odaítélt globális kitüntetés eddigi tizenhárom díjazottjának többsége már jelezte csatlakozási szándékát az exkluzív klubhoz, amely újabb akciókra, rendezvényekre készül, legközelebb a Puskás Akadémia szervezésében pünkösdkor esedékes Puskás-Suzuki-kupa alkalmával igyekszik hallatni magáról.

MTI

Related posts

KIOSZTOTTÁK A KÖNNYŰZENEI TÁMOGATÁSOKAT

celebadmin

SZEKTAVEZÉRRÉ VÁLIK DiCAPRIO

celebadmin

LEFÚJTA AZ ŰR TÁRSKERESÉST A JAPÁN MILLIÁRDOS

celebadmin

Leave a Comment