Egyéb Hírek Itthon

ÚJABB HASZNOS FUNKCIÓKKAL BŐVÜLT A BKK APPJA

Újabb funkciókkal egészült ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegyvásárló és utazástervező alkalmazása, a BudapestGO: az applikáció még jobb és pontosabb tervezést biztosít a kerékpárral közlekedőknek, illetve a Telebusz és a Telefogas nevű szolgáltatás is elérhetővé válik – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint mostantól a kerékpárral közlekedők még pontosabban tudják a szükséges menetidőt kiszámolni, mert az applikáció figyelembe veszi az emelkedőket és a különböző útvonaltípusokat, ráadásul testreszabhatják a kerékpáros tervezést: a többi között beállítható az emelkedők elkerülése, és választható kifejezetten kerékpárosbarát útvonal is.
Az új funkcióknak köszönhetően az útvonaltervekben látható, hogy mekkora lejtő vagy emelkedő várható a tervezett útvonalon, továbbá hogy autómentes-e a kerékpársáv, illetve hogy az úttest mentén kell haladni, esetleg kis vagy közepes forgalmú utcán kell tekerni – írták.
A BKK közölte, a MOL Bubinak is közvetlen kapcsolata lesz ezentúl a BudapestGO-val, az alkalmazásból egy gombnyomással át lehet lépni a közbringa-szolgáltatás applikációjába.
Az applikációból telefonon vagy más online felületen is megrendelhető a Telebusz szolgáltatás, továbbá a Telefogas révén elérhető fogaskerekű.
Az újítások elérése érdekében az applikációt mindenképp frissíteni szükséges, az alkalmazás új verziója fokozatosan jelenik meg a felhasználók számára. Akiknél be van állítva az automatikus frissítés, azoknak nincs teendőjük – olvasható a közleményben.
A BudapestGO alkalmazást eddig már több mint 900 ezren töltötték le, vagyis a fővárosban közlekedők több mint fele már használta. A BKK ügyfelei eddig 917 ezer darab különféle terméket vásároltak az applikáció segítségével.
A BudapestGO-val egyetlen felületen lehet bérletet, jegyet vásárolni, valamint tájékozódni a főváros aktuális forgalmi helyzetéről.

MTI

Related posts

J LO ÉS BANDERAS IS DÍJAT NYERT LOS ANGELESBEN

celebadmin

MIT JAVASOL A PSZICHOLÓGUS A JELENLEGI HELYZET ÁTVÉSZELÉSÉRE?

celebadmin

FELMONDOTT GOTHÁRNAK AZ EGYETEM

celebadmin

Leave a Comment