Hírek Programok Zene

ISMÉT LESZ KASTÉLYHÁZIBULI

Harmadszor tartanak “kastélyházibulit” Pusztazámoron. Az indie zenekarok összefogásából született La Boum fesztivál július 22-23-ára az Öreg Tölgyfa Fogadóba költözik.

Visszatér a Bohemian Betyars, a Platon Karataev, a Mary PopKids, az Analog Balaton, Perrin, a Henri Gonzo és a Papírsárkányok, illetve a Samurai Drive, mellettük koncertet ad Beton.Hofi, a Jazzbois, Barkóczi Noémi, a Madrian, SunMa, a Nasip Kismet, Oláh Anna, Víg Mihály, Kristof Kelemen, az Obroni, OIEE és lesz SANTSAT Piknik is – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
Mint írták, arra törekednek, hogy a két nap alatt a közönség a lehető legtöbb előadót tudja megnézni programütközések nélkül. A műsor kora délután a Kápolna színpadon kezdődik, majd a Tölgy Színpadon (nagyszínpad) folytatódik, az éj leszálltával pedig a Kastély Báltermében cseng le, de lesznek titkos kastély szobakoncertek is.
“Ez a fesztivál tehát magába foglalja a nagy rendezvények minden előnyét, és az egészet egy haveri házibuli hangulatába, illetve a természetbe ülteti, ami pont annyira van távol a város zajától, hogy teljes kikapcsolódást nyújtson, de pont annyira van közel a fővároshoz, hogy bárki könnyedén, nagyjából fél óra alatt megközelíthesse, akár fesztiváljárattal” – szerepel a közleményben.
A kastélyházibuli bemelegítő bulija július 21-én a Pontoonon lesz, ahol fellép Hegedűs Józsi és a The Keeymen, a kisteremben Richard Zalai ad elektronikus műsort, és az érdeklődők a Willany Leó Táncszínház performanszát is megnézhetik. A koncertek után a Pure Lust rezidensei, illetve Henri Gonzo a Haiku Radio szettjében pörgeti kedvenc trackjeit.

MTI

Related posts

ÚJ ALBUMMAL JELENTKEZETT HARCSA VERONIKA

celebadmin

MEGKÉRTÉK ARNOLD SCHWARZENEGGER LÁNYA KEZÉT

celebadmin

TÍZ ÚJ EURÓPAI PRODUKCIÓT KÉSZÍT A DISNEY PLUS

celebadmin

1 comment

Leave a Comment