Egyéb Hírek Külföld

A MÁSIK LIZ TRUSSEL

Némi zavarodottságot keltett a Twitteren egy Liz Trussel nevű felhasználó, akinek többen tévesen gratuláltak a brit kormányfői kinevezéshez, mert ő a @Liztruss fiók tulajdonosa, míg az igazi brit miniszterelnök a @trussliz címen érhető el.

Liz Truss volt brit külügyminiszter lett kedden az Egyesült Királyság új miniszterelnöke, miután II. Erzsébet királynő Boris Johnson eddigi miniszterelnök távozása után hivatalosan megbízta őt a kormányalakítással. Vezető politikusok sorra gratuláltak Trussnak a Twitteren is, de néhány esetben “eltévesztették a házszámot”.
Liz Trussel így kapott tévesen meghívást hivatalos látogatásra a svéd kormányfőtől, akinek a brit nő örömmel válaszolta, hogy ő is várja a látogatást.
“Készítsék a húsgolyókat!” – írta Trussel a svéd kormányfői hivatal célt tévesztett gratulációjára, amelyet később töröltek.
Szerdára az üzenetküldő oldalon már tömegesen osztották meg, hogy a brit nő milyen válaszokat adott a gratulációkra. Trussel láthatóan tréfára vette a dolgot, és maga is jól mulatott az eseten. Az őt köszöntő üzenetekre reagálva azt írta, hogy nagyon elfoglalt lesz mostanában, a brit királyi családnak címezve viszont jelezte, hogy “másnap ráér”.

MTI

Related posts

ELHUNYT A LEGENDÁS OROSZ KÉM

celebadmin

ÍGY ISMERKEDJ AZ INTERNETEN

celebadmin

ELÍTÉLTÉK MORGAN FREEMAN UNOKÁJÁNAK A GYILKOSÁT

celebadmin

Leave a Comment