Hírek Itthon Programok

INDUL AZ ELEVEN ŐSZ

Oláh Sándor jövőkutató közösségi előadása és a Nemes Nagy Ágnes Szakgimnázium diákjainak interaktív műsora nyitja az idei Eleven Ősz sorozatot, amelynek kulturális és összművészeti programjaira szeptember 23-án és 24-én várják az érdeklődőket Budapesten, a Bartók Béla úton.

A közösségekben rejlő kreativitás és a városnegyedhez kapcsolódó kulturális értékeket bemutatását középpontba helyező rendezvénynek idén is a Bartók Béla út éttermei, kávézói adnak helyet. A sokszínű programkínálatban zenei, táncos, kézműves és önismereti, stand-up és összművészeti előadások kaptak helyet – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.
Az 1 Művész 1 Porta névre keresztelt kezdeményezés évről évre a kortárs művészet bemutatását helyezi a középpontba.
A Gárdonyi téren Tóth Andrej Art hekk – Jónás című szabadtéri kiállítása, a B29-ben a Tajvani ízkalandozás című fotókiállítás, a Magyar Makettezőkért Egyesületben pedig Save the Art címmel Póka György festőművész munkáiból lesz látható válogatás.
Marcus Goldson Budapesti életképek című kiállítása a BBB KultPontban, Oláh Gábor Az én kis-nagy világom című fotókiállítása pedig a HungaryL!ve Studióban nyílik meg.
A Faur Zsófi Galériában Bartl József életműkiállítása lesz látható, a K.A.S. Galériában Lovas Ilona emlékkiállítása, a Kornél galéria, bolt és kávézóban ékszerkiállítás, a Bartók Béla Boulevard Kapualj galériáiban pedig Házunk története – régi képek, családi fotók címmel Mika Edit gondozásában nyílik tárlat.
A Fári Galériában Vészabó Noémi festményei, az Enter Bárban pedig a Blooming Mind Tattoo kiállítása nyílik meg videojáték és képregény tematikájú alkotásokból.
A zenei programok között a Gellért téren fellép a The 02s indie rock együttes, a MikeMicrodose hattagú fúziós zenekar pedig az utcafesztiváli hangulatról gondoskodik. A Nehézlemez Műhely garázs-rock és blues zenékkel készül a Gárdonyi téren, a K.A.S. Galériában a Cedric ad gitárkoncertet, a Mitziben a Canciones Latinas lép fel és szintén a latin zene kedvelőinek szól majd a Marching Jazz Band Gárdonyi térről induló koncertje.
A gyerekek a Lúdas Matyi előadást nézhetik meg a Hadik Ház udvarában, a Zenekuckó interaktív zenés gyerekprogramra pedig a BBB KultPontban várják a családokat.

MTI

Related posts

CARAMELNEK IS KÖSZÖNI GYŐZELMÉT PÁPAI JOCI

celebadmin

PALVIN BARBARA ÖSSZEKÖLTÖZÖTT A SZERELMÉVEL

celebadmin

TÓTH VERA A DALBAN DALOL

celebadmin

Leave a Comment